1177 Android

Hos 1177 kan man hitta det mesta som rör olika vårdmottagningar, sjukdomar och allmän hälsa. Du kan bland annat kontakta vården för rådgivning eller beställa nya recept hos din vårdcentral. Det är dessutom en tjänst som är tillgänglig 24/7 vilket är väldigt fördelaktigt. 

Vad är 1177?

1177 är en webbplats där du får information om olika sjukdomar och hälsotillstånd. Du kan även logga in med e legitimation och söka upp alla mottagningar i din närhet. De har även sin egen sjukrådgivning som gäller hela landet.

När du ringer 1177

När du kontaktar 1177 via telefon är det främst för att råd om olika sjukdomstillstånd. Det är tillgängligt dygnet runt oavsett var du är i landet. Du får prata med en legitimerad sjuksköterska som hjälper dig att bedöma ditt tillstånd.

När du loggar in på 1177

Om du loggar in på 1177.se kommer du att få tillgång till allt från olika behandlingar till vad du har för rättigheter inom vården. Den informationen som syns på webbplatsen är kvalitetssäkrad och granskad för att du ska få korrekta fakta. Din 1177 kommer automatiskt att vara anpassad efter där du bor. Det gör det enklare att söka upp en vårdcentral i din närhet.

1177 app för Android

Om du vill ha smidigare tillgång till 1177 rekommenderar vi att du laddar ner appen till Android. Det är helt kostnadsfritt och du kan enkelt logga in med ditt BankID.

Hur laddar jag ner 1177 app?

Du går bara in på Play Store och söker på 1177. Sedan trycker du på ”ladda ner” precis som vanligt.

Funktioner i 1177 app

Några av de funktioner som finns i appen är följande:

  • Du kan läsa dina journaler
  • Du kan se dina aktuella recept
  • Boka eller omboka en tid som du redan har

FAQ’s

Vad menas med 1177?

1177 är en tjänst där du kan hitta information om olika sjukdomar, hälsotillstånd och dina rättigheter. Du kan även ringa 1177 om du behöver rådgivning av en legitimerad sjuksköterska.

Vad kan 1177 hjälpa till med?

De ger främst sjukrådgivning men om du loggar in kan du även komma i kontakt med din vårdcentral. Där kan du beställa nya recept, boka en ny tid eller bli kontaktad för rådgivning.

Vad är 1177 för typ av källa?

Det innehåll som produceras i 1177 är faktagranskat i flera olika led och produceras med hjälp av personer som själva är verksamma inom vården. Det betyder att du kan känna dig trygg med den information som publiceras.